Er veranderd zo ontzettend veel op het internet, maar wat zijn dingen die je in de gaten moet houden?

Het internet is natuurlijk flink aan het groeien. Voordat we volledig overgaan naar wat 2020 brengt, zijn er een aantal waardevolle dingen om dit 2006 te onthouden. Een van de meest prominente heeft te maken met ‘s werelds grootste zoekmachine, niemand minderdan Google. In 2006 begon Google meer belang te hechten aan het gebruik van Latent Semantic Indexing technologie, kortweg LSI.

Er is veel technologie ontwikkeld om het internet te verbeteren

Het gebruik van deze technologie is bedoeld om het aantal manipulaties in de zoekmachineresultaten te verminderen. Maar daarnaast is het de bedoeling om meer relevante sites en resultaten terug te sturen voor een zoekopdracht, waardoor veel van het “nutteloze onkruid” dat het internet vertroebelt, wordt geëlimineerd.

In zeer eenvoudige termen vertelt latente semantische indexering een zoekmachine (in dit geval Google) precies waar een pagina over gaat. Dit gaat nu verder dan alleen het matchen van zoekopdrachttekst, of tekst die is ingetypt door webzoekers die op zoek zijn naar informatie of producten. Het model is veel ingewikkelder en “slimmer” dan welke indexeringstechnologie dan ook.

Wat is LSI op het internet precies, en waarom is een zoekmachine daar mee bezig

Hoe omzeil je LSI? Is dit zelfs mogelijk? Als u goed wilt rangschikken in de zoekmachines (voor gericht, gratis webverkeer) is er zeker geen kortere weg, behalve het schrijven en plaatsen van hoge kwaliteit content op uw website met echte waarde voor de websitebezoekers waar u zich op richt.

  • Het schrijven of verstrekken van meer diepgaande inhoud en informatie betekent noodzakelijkerwijs dat u alle gerelateerde woorden voor dat onderwerp in de juiste context plaatst, minder op een manipulatieve manier.
  • Als alternatief kunt u bij het gebruik van links naar uw site vanuit andere artikelen of andere linkbronnen uw ankertekst (de eigenlijke tekst die u gebruikt om een hyperlink naar uw site te plaatsen) laten variëren.
  • Voor een website op seo bijvoorbeeld, meng de ankertekst met verschillende woorden zoals seo, zoekmachineoptimalisatie, zoekmachine, zoekmachines (pl.), zoekmachinetips en -technieken, enz.

Waarom updaten veel mensen het internet

Het consequent updaten van uw inhoud en het voortdurend verfijnen ervan heeft ook het voordeel dat uw site regelmatig geïndexeerd wordt door de zoekmachines; als uw inhoud ook origineel genoeg is, vermijdt u boetes voor dubbele inhoud.

Dit werd eigenlijk bevestigd door de inhoud van deze sites, en draaide om informatie die altijd toegankelijk en nieuw was: informatie (zoals video) en verschillende interesses van de leden.

Het doel is om internetsurfers en bezoekers samen te brengen om informatie (of inhoud) over zichzelf en hun interesses te delen. Ongetwijfeld, als het aantal abonnees of leden alleen al de basis moet zijn, zijn deze netwerksites vrij populair, vooral bij de jongere markt.