De schadehistorie van je woning maakt een groot verschil in de totale tarieven die je voor een opstalverzekering betaalt!

Wist u dat de schadehistorie van een huis dat u wilt kopen invloed zou hebben op de tarieven van uw opstalverzekering, hoewel u er misschien niets mee te maken had? Ontdek hoe u er zeker van kunt zijn voordat u een huis koopt, zodat u geen spijt krijgt van uw aankoop.

Waarom moet je goed nadenken over je woning en verzekeringen

Weet altijd dat ondanks hoe mooi een huis eruit kan zien, er misschien wat onsmakelijke geschiedenis verborgen achter de nieuwe armaturen, verf, of droge muur. Er zijn manieren om meer te weten te komen over de geschiedenis van een huis voordat u zich ertoe verbindt om te kopen.

Er zijn diensten die u zouden voorzien van een gedetailleerde schadehistorie van een huis over een periode van 5 jaar. Het zou u ook meer details geven over het werk dat is gedaan en hoe het is gedaan en door wie.

We raden je aan zo veel mogelijk onderzoek te doen naar opstalverzekeringen

Het is erg belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie heeft over uw beoogde woning. Ongeacht hoe mooi het huis er nu uitziet, je zou wat problemen kunnen hebben om het te verzekeren als het zoveel claims heeft gehad in het verleden. Het kleine bedrag dat u zou uitgeven om dit rapport te krijgen zou de moeite waard zijn.

Ik hou echt van dit huis en wil het ongeacht het schadeverslag?

Het is mogelijk dat u een huis vindt waar u echt van hield en na het krijgen van een eigendomsfax schadehistorie rapport, ontdekt u dat het rapport niet gunstig is, maar u wilt het huis toch. In dit geval zou u naar een verzekeraar moeten gaan en met hen overleggen.

  • Het presenteren van het rapport aan hen als je te bespreken zou heel goed werken in uw voordeel, omdat de verzekeraar zou zien uw inspanning en eerlijkheid.
  • Gewapend met dit rapport kunt u zich verplaatsen en een goede deal sluiten met een verzekeraar omdat u een hoge mate van verantwoordelijkheid en eerlijkheid aan de dag legt.